🩷 GEEF JE OP VOOR DE SWAP 🩷

Wanneer – 19 april, 26 april en 3 mei van 19:00 tot 21:00
Lokatie --> Oosterstraat 16 in Groningen

HOE DOE JE MEE:

 

Stap 1

Does it spark joy — ga je kledingkast door en zoek maximaal 10 items uit die je niet draagt. We zoeken naar mooie items die eruit zien alsof ze niet gedragen zijn. De echte ‘plankliggers’ om wat voor reden dan ook.
Kijk de kleding na of het schoon is, eventueel was je het nog even. Check op gaatjes, missende knopen of vlekken, die items vallen ook af. Verder doen de fast fashion merken niet mee zoals: H&M, Bershka, Primark en alles wat daarmee overeen komt. Alleen dameskleding, geen schoenen/accessoires.

Stap 2

Je mag tijdens openingstijden van de winkel in Stad, de maximaal 10 items komen brengen. Doe er een briefje bij met duidelijk erop je naam, emailadres en telefoonnummer.

Stap 3

Wij gaan de kleding dan labelen en bekijken, je krijgt in je emailbox dan een aantal tokens die je op de Swap avond(en) kunt gebruiken om het voor een ander item te ruilen. 

Stap 4

Op de 3 Swap avonden kun je langskomen tussen 19:00 en 21:00 om gezellig te komen kijken en passen. Ook is er dan natuurlijk gelegenheid om iets van de nieuwe collectie te kopen uit de winkel als je wilt. 

Stap 5

De kleding die blijft hangen kunnen verkocht worden bij ons in de winkel, je krijgt dan 40% van de opbrengst en na 4 weken gaat het naar een goed doel.

🩷

Op de Swap Party avonden hebben we ook een hapje en een drankje klaar staan, van King Louie krijgen we zolang de voorraad strekt een superleuk make-up tasje die we jou mogen geven. 
Van ons krijg je ook een leuke verrassing natuurlijk. Mocht je op één van die avonden iets van de nieuwe collectie uit onze winkel kopen dan krijg je een leuke korting. 

🩷

Dus in het kort -> maximaal 10 mooie items naar de winkel brengen met je gegevens. Via email krijg je tokens. Op de Swap Party kun je de tokens inwisselen. Je mag de kleding achterlaten, door ons laten verkopen of aan de hand van overgebleven tokens iets mee terug naar huis nemen.