Resultaat 1–12 van de 137 resultaten wordt getoond

Havana Nights met King Louie

Deze prachtige collectie is geïnspireerd door de jaren 50 en de stad Havana. Je ziet een zomerse vibe met veel kleur en 2 verschillende stijlkeuzes.

Het eerste is de Coco Chanel stijl met het ‘mannelijke silhouet’ bij vrouwen. Ook wel ”menswear’ genoemd. Dit zie je goed terug in het supergave, gestreepte pak én een aantal stoere vestjes met kapmouwtjes die niet tailleren.

Het tweede is de Swing Skirt samen met de fantastiche kleuren dit seizoen. Je ziet direct de jaren 50 terug maar dan wel met de fijne stoffen van nu. Qua kleur is er voor iedereen iets bij. Er zijn mooie, zachte kleuren die chique ogen als je ze rustig combineert. Daar tegenover staat de kleurenpracht die opgedoken is in de straten van Havana.


Vintage geïnspireerde kleding, al sinds 1981. King Louie komt ieder seizoen met nieuwe modellen, kleuren en prints en heeft een heel uitgebreide collectie. Voor mij een uitdaging om daar uit te kiezen en hopelijk is het gelukt om leuke jurkjes uit te kiezen voor jullie. King Louie is een merk voor vrouwen die niet meegaan met de stroom maar een eigen stijl hebben. Authentiek en ook duurzaam wat blijkt uit het GOTS certificaat en de samenwerking met Fair Wear Foundation.