Retourzenden
Als je na ontvangst van je bestelling binnen 14 dagen iets retour stuurt hoef je dit niet te melden. Heb je meer tijd nodig dan dien je retouren binnen 14 dagen na ontvangst te melden via info@38dresses.nl of via het Herroepingsformulier. We nemen alleen ongedragen artikelen retour voorzien van het originele kaartje. Je hoeft geen reden op te geven, al is dit soms wel fijn omdat wij dan onze productinformatie kunnen verbeteren. Vermeld duidelijk het order/factuurnummer en om welk artikel het gaat. Het herroepingsformulier is niet verplicht, je mag gewoon een mailtje sturen. Na het versturen van de mail heb je nog eens 14 dagen om het retour te sturen. 


Hierna kun je het pakket retourneren via een servicepunt van PostNL, DHL of DPD (keuze is vrij). Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen via de brievenbus is het risico voor de verzender.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug. De betaling gaat via dezelfde weg als dat de aankoop gedaan is. Heb je  bijvoorbeeld betaald via Paypal, krijg je ook via Paypal terug gestort. Als je een volledige bestelling retourneert krijg je het volledige bedrag van aankoop inclusief verzendkosten terug gestort (als je die verzendkosten hebt betaald natuurlijk). De retourneringskosten zijn voor de klant. 

Zichttermijn
Bij 38 Dresses heb je een een zicht- of bedenktermijn van 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Retourzendingen dien je binnen deze termijn van 14 dagen aan te melden via het mailadres info@38dresses.nl. Hierna heb je volgens de wet nog 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Ruilen
Ruilen is helaas niet meer mogelijk, wil je een ander artikel of een andere maat proberen, plaats dan een nieuwe bestelling via de webshop. Wel kun je hierover een mailtje sturen dat je een nieuwe bestelling plaatst omdat je een andere maat wilt kiezen. Wij zorgen dan dat de betaling van het geretourneerde artikel met voorrang wordt terug gestort. 

Uitgesloten
Uitgesloten van retour en ruiling zijn panty’s die uit de verpakking zijn geweest en oorbellen.

38 Dresses behoudt zich het recht voor om klanten die buiten proportie bestellen en boven een retourpercentage van 80% komen, niet meer te voorzien van bestellingen. De bestellingen zullen worden geannuleerd op basis van naam en adres gegevens, dit door middel van geautomatiseerde besluitvorming.

Retouradres
38 Dresses
Bagijnestraat 64
8911 DS  Leeuwarden