Vacature Groningen/Haren

We zoeken een multi tasker voor 38 Dresses Stad en 38 Dresses Boutique (Groningen en Haren) 

Bij 38 Dresses is er altijd hectiek, we zijn een modern bedrijf en willen tegelijkertijd de ouderwetse service leveren in de winkel.  

Wij gaan helemaal voor de klantbeleving, shoppen bij 38 Dresses is niet alleen shoppen maar ook gezellig kletsen, rondkijken, je op je gemak voelen en als er gelegenheid voor is een kopje koffie.   

Soms moeten er even een paar zaken tegelijk afgehandeld worden. Dit maakt het voor de winkel meiden niet altijd makkelijker, maar juist wel heel leuk en divers.  

Bijvoorbeeld bij de kassa een korting uitrekenen die verkeerd op het label staat. Tegelijkertijd komt er een bestelling binnen in de webshop, dat artikel moet even achteruit gehangen worden. Je collega stuurt een appje met de vraag of je nog die okergele panty op voorraad hebt in jouw filiaal. De klant bij de kassa wil toch nog even iets passen en haar man wordt wat ongeduldig, die bied je gelijk een stoel en een kopje koffie aan.  

Kun je goed prioriteren en raak je van bovenstaand voorbeeld niet in paniek? Dan zoeken we jou! 

Wat wij vragen: 

We zijn op zoek naar 1 persoon voor in ieder geval 7 uur – per week voor de zaterdag.  

In eerste instantie gaat het om de zaterdag van 10:00 tot 17:00 in 38 Dresses Stad. Meer uren door middel van een flexibel contract (met name in vakanties en met ziekte) behoort zeker tot de mogelijkheden. Kun/wil je niet op zaterdag werken dan, helaas, hoef je niet te reageren. 

Wij zoeken een enthousiaste gezellige aanpakker, die communicatief vaardig is en mensen graag helpt. Die allerlei klusjes aanpakt en ook schoonmaakwerkzaamheden niet uit de weggaat. Wij vragen (het liefst) 2 jaar ervaring in een stenen winkel in combinatie met een webshop. Het zou geweldig zijn als je al ervaring op hebt gedaan bijvoorbeeld bij een WE, Jeans Store, The Sting, de H&M. Heb je geen ervaring in een kledingwinkel maar ben je wel dolenthousiast dan mag je ook reageren. 

Wat we bieden: 

Je krijgt bij ons meer dan het minimumloon, na een half jaar een (vast) jaarcontract, pensioenopbouw en natuurlijk werken in een leuke omgeving 😉 

Personeelskorting hoort er natuurlijk ook bij.  

Stuur je CV met een leuke foto van jezelf voor 30 juli 2022 naar info@38dresses.nl 

Heb je zelf al werk maar ken je iemand die perfect in dit plaatje past? Tag je vriendin/kennis om op deze leuke vacature te reageren.